Στηρίζουμε την προσπάθεια σας για ένα αναγνωρισμένο πτυχίο πληροφορικής

Είμαστε ο φορέας που θα σε Βοηθήσει να Αποκτήσεις Αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ πτυχίο  Πληροφορικής Αναπτύσσοντας Άριστα τις Δεξιότητες σου στους Η/Υ.Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 & Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα Πληροφορικής ComputerCenter δραστηριοποιούνται από το 1997 στο κέντρο του Ρεθύμνου. 

Πάνω από δυο δεκαετίες έχουμε διενεργήσει χιλιάδες εξετάσεις όλων των φορέων πιστοποίησης του Υπουργείου Παιδείας με ποσοστό επιτυχίας 100% . Αποτελούμε λοιπόν  ένα από τα πιο αξιόπιστα & επιτυχημένα  ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα  πληροφορικής της Ελλάδας.

Οι άριστες εγκαταστάσεις μας, εφοδιασμένες με υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονα συστήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, στοχευμένο  εκπαιδευτικό υλικό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό έχουν στόχο να καλύψουν τις ανάγκες  κάθε εκπαιδευόμενου. Σε εμάς πρώτιστο ζητούμενο είναι η ποιοτική εκπαίδευση, η αποκόμιση γνώσεων & η επιτυχής συμμετοχή σου στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Online Courses– Εξ Αποστάσεως Εκμάθηση Πληροφορικής

Online Επαγγελματική Κατάρτιση Σημαίνει Ελευθερία! Είναι ακόμα μια υπηρεσία που  παρέχεται από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης & Εκπαίδευσης Πληροφορικής Computer Center με πλούσιο επιμορφωτικό υλικό και τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες εκπαίδευσης της αγοράς.

Με γνώμονα  την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της πληροφορικής,έχοντας εκπαιδεύσει χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους, ανέργους,  επιστήμονες στην δια ζώσης διδασκαλεία συνεχίζουμε & στην εξ αποστάσεως. Με τα ίδια αυστηρά πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας των υπηρεσιών που χαρακτηρίζουν τα Computer Center βγαίνουμε πάλι δυναμικά μπροστά.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιθυμεί να αποκτήσει αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ πτυχίο πληροφορικής, εντός και εκτός Ελλάδος στον χώρο & τον χρόνο που επιθυμεί ο ίδιος. Η Online εκπαίδευση αποτελεί τον πυλώνα για μια άμεση, αποτελεσματική και ξεκούραστη εκπαιδευτική διαδικασία χωρίς τη φυσική παρουσία του σπουδαστή.

Το παράθυρο στην γνώση ανοίγει εύκολα μ΄ένα απλό «κλικ» στον υπολογιστή, λάπτοπ το κινητό τηλέφωνο ή το tablet. Η επιλογή στην γνώση πρέπει να γίνει εφόδιο για όσους αναζητούν ένα πιο επαγγελματικό μέλλον.

Μαζί μας κερδίζεις

Ευελιξία Ωραρίου
100%
Ποιότητα Εκπαίδευσης
100%
Ευκολία Εκμάθησης
100%
Επιτυχία στις Εξετάσεις
100%
Εκπαίδευση στο χώρο σου
100%
Μηδενικά Έξοδα Μετακίνησης
100%

Υπερέχουμε με 100% Επιτυχίες από το 1997

0

Χρόνια Εμπειρίας

0

Μαθητές

0

Ειδών Πτυχία

0

Ποσοστό Επιτυχίας!

Γιατί να επιλέξετε τα εξ' αποστάσεως μαθήματα

Προσωποποιημένο μάθημα, όπως στα ιδιαίτερα
για να κατανοήσετε την ύλη με τον δικό σας τρόπο, χωρίς πιέσεις και ανασφάλειες!

Ξεχωριστή τηλεφωνική γραμμή για βοήθεια (support),
αν προκύψουν τεχνικά προβλήματα, 9:00 – 21:00 κάθε μέρα.

Εξάσκηση πάνω στις κανονικές εφαρμογές λογισμικού,
όπως στις εξετάσεις (όχι σε flash)
, για τα Windows, MS Office και AutoCAD.

Εικονικές εξετάσεις (mock-exams) όσες φορές επιθυμείτε,
με  ερωτήσεις όπως στις εξετάσεις του επίσημου φορέα.

Μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις όσες φορές επιθυμείτε, μέχρι να νιώσετε έτοιμοι για εξετάσεις! Όλη η ύλη που θα γίνονταν στην τάξη, απλά τώρα βρίσκεται στη δικιά σας ευχέρεια

Προσαρμοστείτε μόνο στον δικό σας χρόνο κάνοντας το μάθημα οποιαδήποτε στιγμη της ημέρας επιθυμείτε!

Φέρτε τη διδασκαλία στα δικά σας μέτρα
κάνοντας τις ασκήσεις που σας δυσκολεύουν περισσότερο και ιεραρχώντας την ύλη σας!

Κάντε τα μαθήματα από τον δικό σας χώρο
και την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, χωρίς μετακινήσεις ταλαιπωρίες& επιπλέον έξοδα!

Οι εξετάσεις δίνονται αμέσως μόλις θα είστε έτοιμοι,
γιατί κάθε εβδομάδα διενεργούνται εξετάσεις πιστοποίησης στο κέντρο μας

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΠΕΠ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Γ/24869/30-9-2009 ΑΠΟΦΑΣΗ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ & ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Επιλογή Πακέτου Μαθημάτων Πληροφορικής