Τα Computer Center

Σε εμάς πρώτιστο ζητούμενο είναι η ποιοτική εκπαίδευση, η αποκόμιση γνώσεων & η επιτυχής συμμετοχή σου στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Ας Γνωριστούμε

Στηρίζουμε την προσπάθεια σας για να ένα αναγνωρισμένο πτυχίο πληροφορικής!

Είμαστε ο φορέας που θα σε Βοηθήσει να Αποκτήσεις Αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ πτυχίο  Πληροφορικής Αναπτύσσοντας Άριστα τις Δεξιότητες σου στους Η/Υ.Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 & Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα Πληροφορικής ComputerCenter δραστηριοποιούνται από το 1997 στο κέντρο του Ρεθύμνου. Πάνω από δυο δεκαετίες έχουμε διενεργήσει χιλιάδες εξετάσεις όλων των φορέων πιστοποίησης του Υπουργείου Παιδείας με ποσοστό επιτυχίας 100% . Αποτελούμε λοιπόν  ένα από τα πιο αξιόπιστα & επιτυχημένα  ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα  πληροφορικής της Ελλάδας.

Οι άριστες εγκαταστάσεις μας, εφοδιασμένες με υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονα συστήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, στοχευμένο  εκπαιδευτικό υλικό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό έχουν στόχο να καλύψουν τις ανάγκες  κάθε εκπαιδευόμενου. Σε εμάς πρώτιστο ζητούμενο είναι η ποιοτική εκπαίδευση, η αποκόμιση γνώσεων & η επιτυχής συμμετοχή σου στις εξετάσεις πιστοποίησης.

0

χρόνια
εμπειρίας!

0

επιτυχημένοι
μαθητές!

0

ώρες
διδασκαλίας

0

ποσοστό
επιτυχίας!